Signaturbrød
Signaturbrød er vores brødserie skabt i samarbejde med lokale pionerer. Hvert brød har sin egen smag, og er ofte bagt med lokale og unikke råvarer, der skaber en fantastisk smagsoplevelse. Signaturbrød-serien er en hyldest til det lokale, til godt håndværk og til den danske pionerånd.
Signaturbrød er skabt sammen med lokale pionerer
Signaturbrød-serien er en hyldest til det lokale, til pionerånden og til den gode smag af Danmark. Vores grundlægger Viggo Schulstad var selv en lokal pioner i sit lille bageri tilbage i 1880, og i dag lever hans pionerånd videre, når vi udvikler nye og smagfulde brød.
Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn
Vores Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn er bagt med poppede durumkerner, der giver en god smag og et særligt bid. Brødet er flot, mørkt og har en fyldig smag. Det er skabt i samarbejde med Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn, der både er kok, restauratør og selvudlært bager.
Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn
Vores Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn er bagt med maltede rugkerner, der er tilberedt efter ølbrygningens principper. De giver en let ristet smag, en lille smule bid og bitterhed, og giver et flot og mørkt rugbrød med en god og fyldig smag. Signaturbrødet er skabt i samarbejde med David Jensin, der er kok og medejer af Bryghuset Møn.
Signaturbrød sammen med Sol over Gudhjem
Som det første rugbrød i Danmark er vores Signaturbrød sammen med Sol over Gudhjem bagt med koldpresset rapsolie. Det giver brødet sin egne skønne, karakteristiske smag og et godt bid. Brødet er skabt i samarbejde med brødrene Mikkel & Mads Marschall, der står bag Danmarks største kokkekonkurrence, ’Sol over Gudhjem’. Den koldpressede rapsolie kommer naturligvis fra Bornholm.