Brødserier

Godt dansk brød

Vores brød er bagt i Danmark med mel fra vores egen mølle i Vejle, som er drevet på ren vindenergi. Vi bruger 100 % dansk rugmel og dansk/svensk hvedemel.

Vi bruger kun naturlige råvarer, og bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere.

Det Gode

Alle brød i Det Gode-serien er bagt på gode naturlige ingredienser med smagsoplevelsen i centrum.

Vi har mange populære brød i Det Gode-serien, hvor især Det Gode Solsikkerugbrød er danskernes foretrukne rugbrød.

Det Gode er fyldt med favoritter

I Det Gode-serien har vi samlet flere af danskernes favoritter. Et af dem er vores solsikkerugbrød, der er blødere og luftigere end vores andre rugbrød, fordi det bl.a. er bagt med rugsigtemel fremfor fuldkornsrugmel. Brødene i Det Gode-serien er altid bagt med det bedste fra naturen, så som solsikkekerner, gulerødder og græskarfrø, der giver en naturlig smag og en lækker tekstur.

Produkter fra Det Gode-serien

Levebrød

Levebrød er Schulstads brødserie, der indeholder masser af fibre og fuldkorn. Levebrød er bagt på naturlige råvarer og uden konserveringsmidler eller stråforkortere, og byder på en lang række funktionelle egenskaber, som giver energi og næring til en aktiv hverdag. Alle Levebrød er desuden Nøglehuls- og Fuldkornsmærket.

Fuldkornsbrød er andet end kernerugbrød

Uanset om du vælger rugbrød, sandwichbrød eller boller, så giver Levebrød-serien god energi til din krop, så du kan leve en sund og aktiv livsstil.

Vores fokus på at bage fuldkornsbrød til alle måltider har samtidig ledt til en ægte brødinnovation, hvor vi som de første har bragt hvid hvede til Danmark. Det gør, at vi med hvid hvede kan bage fuldkornshvedebrød, der smager og ser ud som helt almindeligt hvedebrød, men stadigvæk indeholder alle de gode egenskaber fra fuldkorn.

Produkter fra Levebrød-serien

Schulstad gør det nemt at vælge fuldkorn

Fuldkorn er en vigtig del af en sund kost. Derfor anbefaler Fødevarestyrelsen, at man spiser minimum 75 g. fuldkorn om dagen. Med Levebrød-serien er det nemt at få masser af fuldkorn og fibre i sin daglige kost.

Schulstad har altid haft fokus på danskernes sundhed og er en af initiativtagerne bag Fuldkornspartnerskabet, der arbejder for at øge andelen af fuldkorn i danskernes kost.

Signaturbrød

Signaturbrød er vores brødserie skabt i samarbejde med lokale pionerer. Hvert brød har sin egen smag, og er ofte bagt med lokale og unikke råvarer, der skaber en fantastisk smagsoplevelse. Signaturbrød-serien er en hyldest til det lokale, til godt håndværk og til den danske pionerånd.

Signaturbrød er skabt sammen med lokale pionerer

Signaturbrød-serien er en hyldest til det lokale, til pionerånden og til den gode smag af Danmark. Vores grundlægger Viggo Schulstad var selv en lokal pioner i sit lille bageri tilbage i 1880, og i dag lever hans pionerånd videre, når vi udvikler nye og smagfulde brød.

Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn

Vores Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn er bagt med poppede durumkerner, der giver en god smag og et særligt bid. Brødet er flot, mørkt og har en fyldig smag. Det er skabt i samarbejde med Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn, der både er kok, restauratør og selvudlært bager.

Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn

Vores Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn er bagt med maltede rugkerner, der er tilberedt efter ølbrygningens principper. De giver en let ristet smag, en lille smule bid og bitterhed, og giver et flot og mørkt rugbrød med en god og fyldig smag. Signaturbrødet er skabt i samarbejde med David Jensin, der er kok og medejer af Bryghuset Møn.

Signaturbrød Bryghuset Møn

Signaturbrød sammen med Sol over Gudhjem

Som det første rugbrød i Danmark er vores Signaturbrød sammen med Sol over Gudhjem bagt med koldpresset rapsolie. Det giver brødet sin egne skønne, karakteristiske smag og et godt bid. Brødet er skabt i samarbejde med brødrene Mikkel & Mads Marschall, der står bag Danmarks største kokkekonkurrence, ’Sol over Gudhjem’. Den koldpressede rapsolie kommer naturligvis fra Bornholm.

Signaturbrød Sol over Gudhjem