Signaturbrød - Restaurant Gilleleje Havn
750 gram
Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit føste rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 21%, poppede durumkerner (HVEDE) 6%, solsikkekerner, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, sigtet RUGMEL 0,5%, rapsolie, enzymer (HVEDE), BYGMALTMEL, surdejskultur.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Klar til brug.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Manufacturer | Danmark |
7 | |
GTIN | 15701205008991 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 214 kcal |
Energi, kJ | 899 kJ |
Fedt | 4.7 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 32 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 9.0 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.6 g |