Art nr26371

Schulstad Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn

750 gram

Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit føste rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

Ingredienser: Vand, RUGKERNER 24%, FULDKORNSRUGMEL 15%, rugsurdej 11% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), poppede durumkerner (HVEDE) 6%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 4%, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, gær, rapsolie, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn

Storage handling

Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.

Klar til brug.

Manufacturer Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 212 kcal
Energi, kJ 891 kJ
Fedt 4.6 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.6 g
Kulhydrater 32 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 2.1 g
Kostfibre 8.7 g
Protein 6.4 g
Salt 1.6 g
26371 Signaturbrød Gilleleje Havn Rye Bread
Ideel til
Breakfast Lunch Dinner