Signaturbrød - Restaurant Gilleleje Havn
750 gram
Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit føste rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
Ingredienser: Vand, RUGKERNER 24%, FULDKORNSRUGMEL 15%, rugsurdej 11% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), poppede durumkerner (HVEDE) 6%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), solsikkekerner 4%, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, gær, rapsolie, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Klar til brug.
Manufacturer | Danmark |
---|---|
6 | |
GTIN | 15701205008991 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 212 kcal |
Energi, kJ | 891 kJ |
Fedt | 4.6 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 32 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2.1 g |
Kostfibre | 8.7 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.6 g |
