Reklamation

Vi beklager meget, at du har haft en uheldig oplevelse med et af vores produkter. For at vi kan behandle din reklamation hurtigst muligt, har vi brug for så mange oplysninger fra dig, som muligt. Udfyld derfor venligst nedenstående felter og upload meget gerne billeder af produkterne.

Inden du opretter din reklamation

Husk at gemme emballage, brød, lukkeclips og andet relevant materiale. Det kan nemlig hjælpe os, hvis sagen skal undersøges yderligere.

Har du fået en tandskade, vil vi bede dig om at kontakte os via nedenstående reklamationsformular. Herefter tager vi fat på dig. Husk at gemme fremmedlegemet, da det er beviset for skaden.

Trin 1 af 2 - din reklamation

Udfyld så mange informationer om produktet, som det er muligt for dig.

Trin 2 af 2 - dine oplysninger

Udfyld felterne her og helst så mange, som det er muligt for dig. Især din e-mailadresse er vigtigt, så vi kan komme i kontakt med dig. Vi behandler al forbrugerinformation fortroligt, og vi vil beskytte dit privatliv i henhold til lov om beskyttelse af personlige oplysninger.

Mange tak for din henvendelse. Vi beklager meget din uheldige oplevelse, og vi går igang med at behandle din sag hurtigst muligt. Vi kontakter dig pr. telefon eller e-mail, når vi har kigget på din reklamation.

Produktinformationer

Kontaktinformationer

Der opstod en fejl ved hentning af captcha-billede