Art nr224707
Signaturbrød - Restaurant Gilleleje Havn
375 gram
Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn udviklet dette første Signaturbrød. Det flotte mørke rugbrød har en god og fyldig smag. Det er bagt med dansk rugmel, poppede durumkerner og har et særligt godt bid. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit føste rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer.
Ingredienser
Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 21%, poppede durumkerner (HVEDE) 6%, solsikkekerner, BYGMALTEKSTRAKT, hørfrø, salt tilsat jod, eddike, gær, sigtet RUGMEL 0,5%, rapsolie, enzymer (HVEDE), BYGMALTMEL, surdejskultur.Allergener
Indeholder
- Glutenholdigt korn
- Byg
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Produktionsland | Danmark |
Holdbarhed (dage) | 7 |
GTIN | 15701205009820 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 214 kcal |
Energi, kJ | 899 kJ |
Fedt | 4.7 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.6 g |
Kulhydrater | 32 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2.0 g |
Kostfibre | 9.0 g |
Protein | 6.4 g |
Salt | 1.6 g |
Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad