MADLAVNING TIL 0 kWh

Hver aften samles en halv million danskere omkring rugbrødet. Og vores appetit er bestemt ikke blevet mindre af de høje energipriser. For når der skal rugbrød på bordet, f.eks. med laks, avocado eller roastbeef, kan vi undvære selv den mindste kogeplade.

RUGBRØD MED RØGET LAKS OG PEBERRODSCREME

Vi har næsten alle lidt cremefraiche i køleskabet, som hurtig kan røres sammen til en lækker creme til din laksemad

Se opskriften her

RUGBRØD MED AVOCADO, KRYDDERIER OG REVET CITRONSKAL

Det er super nemt at tilsætte lidt ekstra smag til din avocadomad med lidt smagsgiver

Se opskriften her

RUGBRØD MED ROASTBEEF OG SYLTEDE SVAMPE

Har du en rest svampe, er at sylte dem en alletiders måde at få dem til at holde lidt længere. Det er også en oplagt og lækker måde at opgradere f.eks. din roastbeef mad

Se opskriften her