Sprødt rugbrød med røget laks og dildcreme

4 styk

Det milde Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem passer virkelig godt til laks. Her med en blød dildcreme, der er endnu bedre, hvis du rister brødet let.

4 styk

Det milde Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem passer virkelig godt til laks. Her med en blød dildcreme, der er endnu bedre, hvis du rister brødet let.

Ingredienser

Dildcreme

  • 200 g cremefraiche 38%
  • 125 g ricotta
  • 2 tsk. dijonsennep
  • 2 spsk. fint hakket dild
  • Salt og peber

Sprødt brød

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem
  • 2-3 spsk. olivenolie

Servering

  • 4 håndfulde blandet salat
  • 1 håndfuld plukket dild
  • 400 g røget laks i tynde skiver
  • 2 avocado, i skiver
  • Dild og citron til servering

 

Dildcreme
Sprødt brød
Servering
TIP