Lune asparges med æg, rogn og sprødt rugbrød

4 styk

Det skønne, smagfulde Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn er efterhånden en klassiker. Brødet er et super match med fisk, eller som her, fiskerogn - og passer desuden godt til de milde asparges. 

4 styk

Det skønne, smagfulde Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn er efterhånden en klassiker. Brødet er et super match med fisk, eller som her, fiskerogn - og passer desuden godt til de milde asparges. 

Ingredienser

Sprødt brød, æg og asparges

  • 2 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn
  • 2-3 spsk. olivenolie
  • 2 æg
  • 250 g grønne asparges
  • Salt

Citroncreme

  • 150 g flødeost naturel
  • 2 tsk. revet citronskal
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt og peber

Servering

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn
  • 60 g ørredrogn eller stenbiderrogn
  • 1 bakke karse

 

Sprødt brød, æg og asparges
Citroncreme
Servering
TIP