Om Schulstad

Vi er Danmarks førende leverandør af friskt brød

Hos Schulstad bager vi med fokus på naturlighed, innovation og altid med gode råvarer. Det har vi gjort, lige siden Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i1880, hvor han fornyede og forbedrede den danske brødkultur. Vi bager med dansk rugmel og dansk/svensk hvedemel - malet på vores egen mølle i Vejle. Møllen er 100% drevet af vindenergi.

"Vi bager hvert år mere end 100 millioner brød til danskerne"

Det naturlige brødvalg

Hos Schulstad er det vores ambition at være det naturlige valg, når du køber brød. Vores grundlægger - pioneren Viggo Schulstad - lagde grundstenen for den pionerånd, der fortsat er drivkraften bag vores passion for hver dag at forny og forbedre danskernes brødkultur.

Vi bager altid med de bedste naturlige råvarer, og vi har stort fokus på at skabe nye og innovative brødoplevelser til danskerne.

Ejet af 19.000 landmænd

I 2003 blev Schulstad en del af Lantmännen, som er Nordens største koncern indenfor fødevarer, energi og landbrug. Lantmannen har en stolt arv, der går helt tilbage til 1800-tallet. Vi er ejet af 19.000 svenske landmænd, der forarbejder det korn, der produceres, og er med til at forvalte jorden til fremtidige generationer.

Som en del af Lantmännen-koncernen har vi stort fokus på råvarernes vej fra jord til bord. Det betyder, at vi kan sikre råvarernes kvalitet og reducere vores miljømæssige aftryk.

Vores historie

Lantmännen

Karriere