Karriere

Find dit nye job blandt vores mange forskellige stillinger

Hvis du vil direkte til vores ledige stillinger så klik på nedenstående knap. Det fører dig til vores fælles globale side. 

Ledige stillinger

Hvis du vil vide mere om, hvordan det er at arbejde hos Schulstad og om vores ambition om at være den mest attraktive arbejdsplads i branchen, så læs med.

I Schulstad får du ansvarsbevidste, imødekommende og professionelle kollegaer. Du vil møde nærvær og humor, uanset om du søger job i et af bagerierne, i distributionen, i administrationen eller i salg. Du ansættes lokalt i et godt forankret team, og du bliver samtidig en del af Lantmännen Unibake, som er en international bagerikoncern, der har hovedkontor i København.

Viggo Schulstad blev født i 1848 og var med til at udvikle den type surdej, man bager med i dag. Han var pionér. Det er vi stadig. Hvis du har fået appetit på mere, så går du en god og spændende tid i møde som vores nye kollega. Schulstad er markedsleder i Danmark, og vi har Business in mind and People at heart.

MENNESKER & SAMFUND

For Schulstad som virksomhed, er respekten for den enkelte og lige muligheder for alle helt afgørende, både for vores medarbejdere, vores kunder og samfundet omkring os. Vi stræber efter en virksomhedskultur med en høj grad af psykologisk tryghed, der bygger på indbyrdes tillid til hinanden, og hvor man tør vise sårbarhed, give udtryk for sin mening og tale åbent om fejl. Vi arbejder aktivt på at udvikle stærke teams på tværs af organisationen. Vi tror på, at dette skaber et miljø, hvor alle tager ansvar for fælles mål og ikke er bange for at være nysgerrige. Nysgerrighed er ofte det, der fører til innovative løsninger, så vi fortsat kan positionere os som Danmarks største brødleverandør.

Vi vil være den mest attraktive arbejdsgiver i dagligvarebranchen. En arbejdsplads, hvor alle kan føle sig trygge og velkomne, som tilbyder spændende og udfordrende jobmuligheder og som er kendetegnet ved ordentlighed over for medarbejdere, kunder og omverden.

MANGFOLDIGHED OG DIVERSITET

”Vi tror på, at det er vigtigt at skabe lige muligheder for vores kolleger, så hverken alder, køn, identitet, religiøs overbevisning eller nationalitet afgør dine karrieremuligheder i Schulstad. Vi arbejder aktivt på at skabe et miljø, hvor der er plads til forskellighed.”

HR Director, Helle Rasmussen
Linkedin

UDDANNELSE

Vi har konstant fokus på at udvikle vores medarbejdere og på den måde bidrage vi til at højne kompetenceniveauet i samfundet og skaber interne karrieremuligheder for vores medarbejdere. Vi prioriterer at udvikle dygtige ledere gennem ledelsesprogrammer, fordi vi mener at god ledelse er med til at tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere.

Vi bidrager til at uddanne den næste generation på arbejdsmarkedet ved blandt andet at have elever/lærlinge samt ved at tilbyde traineeforløb til nyuddannede.

Har du fået appetit på mere? - 4 gode grunde til at vælge Schulstad, som din nye arbejdsplads

#1

"Schulstad er Danmarks største brødbageri og markedsleder i Danmark. Vi har Business in mind and People at heart."

#2

"I Schulstad møder du åbne og handlekraftige kollegaer, der deler viden, så vi i fællesskab kan udvikle brødmarkedet og skabe værdi for os, for vores kunder og for brødelskende danskere."

#3

"Selvom vi er lokalt forankret og bager i Danmark, så bliver du i Schulstad samtidig en del af en global forretning, der bager brød til alverdens smilende maver."

#4

"Vi har en naturlig smag på livet, bager altid uden stråforkortere og konserveringsmidler og ofte med mange kerne. Vi er pionerer, og vi opfinder nye bagemetoder, der fx holder økologisk brød saftigt i længere tid."