Naturlig smag på livet

Vi arbejder for at tilbyde danskerne mere naturligt og smagfuldt brød

I 1880 startede Viggo Schulstad med at bage friskt brød lavet på gode råvarer. Han skabte det sundere maltsyrnede rugbrød i 1897 med den surdejsopskrift, som vi i dag bruger til at bage rugbrød af høj kvalitet. I dag lever hans pionerånd videre, når vi udvikler smagsfulde brød til danskerne. Vores rugbrød er altid bagt på dansk rugmel, der er malet på egen mølle i Vejle.

 

Naturlig smag på livet

Hos Schulstad fornyer og forbedrer vi danskernes brødkultur. Det er et håndværk, der kræver stor erfaring og en evig lyst til at eksperimentere. Derfor laver vi utallige bageforsøg for at sikre, at smagen og kvaliteten er i top. Vi afprøver løbende nye og spændende ingredienser for at kunne tilbyde danskerne et mere naturligt og smagfuldt brød. Vores naturlige smag på livet gør, at vi hver dag udfordrer os selv og den måde, vi bager brød på.

"Vi hylder pionererne"

Pioneren Viggo Schulstad

Siden Viggo Schulstad åbnede sit første bageri i 1880, har vi hos Schulstad sat en ære i at bage brød på gode og naturlige råvarer. Viggo gik sin egen vej, og sørgede for, at danskerne hver dag kunne få bragt friskt og naturligt brød til bordet. Derfor hylder vi pionererne, Viggo Schulstad og alle dem, som har naturlig smag på livet.

Få hele historien om Viggo Schulstad her

Sådan bager vi

Fra jord til bord

Brødserier