Ledelsesteam

Pernille Bang-Löwgren

Managing Director
Linkedin

”Det ligger mig på sinde som direktør, at Schulstad er den mest attraktive arbejdsplads i branchen i Danmark. Kun ved at have de mest kompetente medarbejdere i markedet, sikrer vi det absolut bedste produkt til danskerne. Schulstad skal være dem, alle har lyst til at invitere med til et middagsselskab, for når vi sidder med ved bordet, er der garanti for nytænkning, god smag og omtanke.”

Yndlingsbrød: 

Yoghurtboller med fuldkorn

  • Ingen børn opdager, at de spiser groft med de yoghurtboller

Trine Søndergaard

Marketing & Innovation Director
Linkedin

”Jeg opfordrer mit team til at være nysgerrige, modige og tænke kreativt. For det er præcis disse egenskaber, der gør, at vi udvikler os og kan forbedre vores resultater.

Vi skal turde søge sparring og dele ting, der endnu ikke er helt færdige – og huske, at første forsøg ikke behøver at sidde lige i skabet. Det lykkes i en arbejdskultur, der er præget af tryghed, accept og højt til loftet. En kultur, som jeg absolut oplever i Schulstad.”

Yndlingsbrød:

Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

  • Mine børn nægter at spise andet. De var ellers hoppet af vognen med at spise rugbrød.

Helle Rasmussen

HR Director
Linkedin

”Jeg er stolt af, at vi er lykkedes med at have ’Business in Mind, People at Heart’. Den tilgang gør, at vi kan tiltrække og udvikle de dygtigste medarbejdere og tilbyde ordnede arbejdsforhold for alle. Jeg er særligt optaget af arbejdsmiljø og sikkerhed – hver dag skal vi blive lidt bedre end i går.”

Yndlingsbrød:

Skovmand

  • En klassiker fra min barndom, som stadig holder.

Søren Skipper

Sales Director 
Linkedin

”Det er fedt at arbejde for en virksomhed med produkter, der har betydning i detailhandlen. Derfor er det for alvor sjovt at være i salg hos Schulstad. Her skabes resultaterne sammen med både teamet og kunden – vi har en betydningsfuld stemme, og det motiverer mig personligt.”

Yndlingsbrød:

Det gode Solsikke

  • Har altid spist det, fordi det er saftigt til sidste skive.

Claus Loft

Operations Director
Linkedin

”Jeg sætter pris på, at vi i Operations spænder over en stor del af værdikæden ’fra jord til bord’. Ikke alene producerer vi danskernes foretrukne brød, som vores aktionærer – landmændene - har leveret råvarer til, vi kører også selv vores produkter ud. Det er helt unikt.”

Yndlingsbrød:

Schulstad femkornsbrød

  • En lunet skive smager uovertruffent!

Thomas Kielgast

Finance & IT Director

LinkedIn

”I IT og finans er vi nysgerrige, opsøgende og stiller spørgsmål for at kunne levere værdiskabende og pålidelige analyser og systemer til vores kolleger. For mig har det været meget lærerigt at komme fra Unibakes HQ og helt tæt på forretningen. Her ser jeg tydeligt, hvordan enkle processer og robuste systemer er med til at understøtte vores strategi og hjælper os med at træffe de rigtige beslutninger i hverdagen.”

Yndlingsbrød:

Schulstad Signaturbrød Bryghuset Møn

  • Den dybe, mørke og sødlige smag er genial fx ristet og med en god skive ost på

Lantmannen Unibake

Om Schulstad

Kontakt