Fødevaresikkerhed

Høje standarder giver høj kvalitet og naturlig lang holdbarhed

Hos Schulstad bager vi friskt og naturligt brød helt uden brug af konserveringsmidler. Samtidigt har vores brød en lang holdbarhed - typisk op til 6-8 dage. Det kan lade sig gøre, fordi vi har meget strenge krav til hygiejne og en høj standard for fødevaresikkerhed. Det er med til at sikre den samme gode kvalitet i hvert enkelt brød.

Kontrolresultater

Læs kontrolrapporten her

 

God hygiejne er den naturlige vej

Hos Schulstad har vi valgt den naturlige vej.

Gennem god hygiejne sikrer vi, at vores produkter har en naturlig lang holdbarhed - helt uden brug af konserveringsmidler. Det sætter store krav til, hvordan vi bager og arbejder med vores brød. Vores strikse krav gælder lige fra råvarerne kommer ind i bageriet, til det færdige brød bliver distribueret ud til butikkerne.

Vi garanterer, at vores brød altid lever op til vores høje standarder.

 

Fødevaresikkerhed

 

Sikkerhedsstandarder

Fødevaresikkerhed med BRC-certificering

Hos Schulstad vil vi være helt sikre på, at alle produkter lever op til vores høje krav om kvalitet og fødevaresikkerhed. Det opnår vi gennem overvågning, kontrol og god produktionspraksis på vores bagerier. Vores arbejde med fødevaresikkerhed certificeres af tredjepart efter BRC-standarden, én af de mest anderkendte standarder for global fødevaresikkerhed.

Produktionspraksis følger GMP-regler

Hvor der er mennesker, kan der ske fejl. Hos Schulstad har vi helt fastlagte arbejdsmetoder, der sikrer den samme høje kvalitet og hygiejne hver dag samt forebygger fejl. Det indebærer, at vores bagerier følger reglerne for GMP, der står for Good Manufacturing Practice. Reglerne sætter høje krav til påklædning, råvarekvalitet, anvendelse af materialer, uddannelse af medarbejdere, vedligeholdelse af faciliteter og skadedyrsbekæmpelse.

Holdbarhedstest hver gang vi bager

Fødevarer kan blive kontamineret ved berøring eller anden dårlig håndtering. Derfor er god hygiejne en forudsætning for enhver fødevareproduktion. Det kan dog ikke stå alene. Høj fødevaresikkerhed kræver stærke kontrolmekanismer, der beskytter imod fejl. Hos Schulstad foretager vi holdbarhedstest i vores bagerier, for at overvåge holdbarheden i hver enkelt produktion. Skulle der være begået en fejl, giver testen nok information til at forstå, hvordan fejlen er opstået, og hvordan vi skal undgå, at den sker igen.

Mærkninger

Reklamation

Kundeservice