Økologi

Vi gør Danmark mere bæredygtig, når vi bager flere økologiske brød

Hos Schulstad arbejder vi for, at økologi skal passe ind i en travl hverdag. Vi bager mange af vores mest populære brød i økologiske varianter, så flest mulige får adgang til økologi. Gennem innovation sikrer vi, at vores økologiske brød har samme smag, kvalitet og friskhed som vores ikke-økologiske brød.

 

Nytænkning giver bedre økolog

Hos Schulstad vil vi bage økologisk brød, der smager og ser ud som vores ikke-økologiske varianter. Økologiske ingredienser opfører sig ofte anderledes i bagningen, og derfor har vi været nødt til at tænke nyt.

Eksempelvis fik vi som de første i Danmark udlagt en mark på Als med hvid hvede. Det gør os i stand til at bage nogle af vores mest populære varianter i økologiske udgaver.

Vi samarbejder om mere økologisk brød

Brød har historisk set haltet efter andre økologiske kategorier indenfor fødevarer.

Schulstad er gået sammen med Økologisk Landsforening for at øge andelen af økologisk brød, der bliver solgt i den danske daglighandel. Det gør vi gennem kampagner, diverse tiltag og ved hele tiden at udvikle nye og smagfulde økologiske brød.

Læs mere om økologisk landsforening her

Se vores økologiske produkter

Økologisk Det Gode Solsikkerugbrød

Økologisk Kornkammeret rugbrød

Økologisk Levebrød rugbrød