Art nr26435

Signaturbrød – Sol over Gudhjem

750 gram

Sammen med mad-iværksætterne Mikkel og Mads Marschall har vi bagt dette smagfulde rugbrød med dansk rugmel og Schulstads egen rugsurdej. Brødet er bagt med koldpresset olie Bornholm, purløg og drysset med knust majsflager på toppen. Brødet er en hyldest til det lokale og den pionerånd, der har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer.  På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

INGREDIENSER: Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 12%, rugsurdej 9,5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 4,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), poppede durumkerner (HVEDE) 3%, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, sirup, koldpresset rapsolie 0,8%, eddike, gær, majsflager 0,6%, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, tørret purløg 0,1%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn
Manufacturer Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 210 kcal
Energi, kJ 882 kJ
Fedt 3.2 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.4 g
Kulhydrater 35 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 2.7 g
Kostfibre 8.8 g
Protein 5.8 g
Salt 1.6 g
26435_Signaturbrød-SOG
Ideel til
Lunch Dinner In between meals Breakfast