Signaturbrød – Sol over Gudhjem
750 gram
Sammen med mad-iværksætterne Mikkel og Mads Marschall har vi bagt dette smagfulde rugbrød med dansk rugmel og Schulstads egen rugsurdej. Brødet er bagt med koldpresset olie Bornholm, purløg og drysset med knust majsflager på toppen. Brødet er en hyldest til det lokale og den pionerånd, der har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
INGREDIENSER: Vand, RUGKERNER 25%, FULDKORNSRUGMEL 12%, rugsurdej 9,5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 4,5%, BYGMALTMEL, surdejskultur), sigtet RUGMEL, BYGMALTEKSTRAKT, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), poppede durumkerner (HVEDE) 3%, hørfrø 2,5%, salt tilsat jod, sirup, koldpresset rapsolie 0,8%, eddike, gær, majsflager 0,6%, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, tørret purløg 0,1%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Manufacturer | Danmark |
7 | |
GTIN | 15701205009486 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 210 kcal |
Energi, kJ | 882 kJ |
Fedt | 3.2 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.4 g |
Kulhydrater | 35 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2.7 g |
Kostfibre | 8.8 g |
Protein | 5.8 g |
Salt | 1.6 g |
NutrientSodium | 640 mg |