Vegetarisk pariserbøf lavet med brødrester

Opskrifter der reducerer madspild og tilføjer mere plantebaseret kost til madlavningen. F.eks. denne vegetariske pariserbøf lavet med brødrester.

Opskrifter der reducerer madspild og tilføjer mere plantebaseret kost til madlavningen. F.eks. denne vegetariske pariserbøf lavet med brødrester.

Ingredienser

Pariserbøf

  • 400 gr. revet brød rester. Det kan være rugbrød og franskbrød alt efter hvad man har

  • 300 gr. fint hakket gulerod

  • 300 gr. fint hakket peberfrugt.

  • 300 gr. fint hakkede kogt kartoffel.

  • 100 gr. frisk hakket spinat

  • 100 gr. hakket persille     

 

Sauce:

  • 50 gr. ketchup

  • 50 gr. olie

  • 20 gr. salt

  • 5 gr. peber

  • 10 gr. blandet krydderurter, tørret eller frisk. Timian, rosmarin oregano

  • Evt. lidt sukker hvis man ønsker tykkere stegeskorpe.

  • Serveres med en lækker salat med karpers og brændt citron, en kold pickles salat rørt med vegetarmayo

 

Vegetarisk pariserbøf lavet med brødrester
Pariserbøf
Sauce
Salat