Vegetarisk pariserbøf lavet med brødrester

Opskrifter der reducerer madspild og tilføjer mere plantebaseret kost til madlavningen. F.eks. denne vegetariske pariserbøf lavet med brødrester.

Opskrifter der reducerer madspild og tilføjer mere plantebaseret kost til madlavningen. F.eks. denne vegetariske pariserbøf lavet med brødrester.

Ingredienser

Pariserbøf

  • 400 g revet brød rester.
    Det kan være rugbrød og franskbrød alt efter hvad man har

  • 300 g fint hakket gulerod

  • 300 g fint hakket peberfrugt

  • 300 g fint hakkede kogt kartoffel

  • 100 g frisk hakket spinat

  • 100 g hakket persille     

Sauce

  • 50 g ketchup
  • 50 g olie

  • 20 g salt

  • 5 g peber

  • 10 g blandet krydderurter, tørret eller frisk. Timian, rosmarin oregano

  • evt. lidt sukker hvis man ønsker tykkere stegeskorpe

  • serveres med en lækker salat med karpers og brændt citron, en kold pickles salat rørt med vegetarmayo

 

Pariserbøf
Sauce
Salat