Varmrøget makrel-salat Prøv en makrel-salat med varmrøget makrel, grapefrugt og rugbrødscroutoner. Prøv en makrel-salat med varmrøget makrel, grapefrugt og rugbrødscroutoner.
Ingredienser 1 skive Chia Rugbrød ½ varmrøget makrel 1 håndfuld salat ½ grape 1 tsk. sort sesamfrø Varmrøget makrel-salat Skær rugbrødet i mindre tern og vend det i lidt olie - drys evt. med lidt salt og peber. Rist dem herefter i en ovn eller på panden til de er sprøde. Del makrellen i små, mundrette stykker og skær grapekødet fri, og i små stykker. Kom salaten i en skål og fordel makrel og grape henover. Drys til sidst med croutoner og sesamfrø. TIP! Saften fra grapen giver en dejlig dressing - du kan evt. vende grapesaften i lidt skyr eller olie, for en lidt mere fyldig dressing.