Ingredienser ASPARGES 1 bundt grønne asparges Salt REJER 75 g mayonnaise 100 g creme fraiche 1 tsk. dijonsennep 2 spsk. citronsaft 2 spsk. finthakket frisk dild Salt og peber 300 g rejer 100 g stenbiderrogn SERVERING Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn 2-3 hjertesalater Lidt plukket dild Citronbåde Evt. smør ASPARGES Knæk den nederste ende af aspargesene og kassér den. Kom aspargesene i en smule kogende saltet vand og damp dem i 1 minut. Det er nemmest i en dyb pande med låg. Afdryp dem og snit ca. halvdelen af dem i små stykker. Gem resten til pynt. REJER Rør mayonnaise med creme fraiche. Smag dressingen til med dijonsennep, citronsaft, dild, salt og peber. Vend rejer og snittede asparges med dressingen og smag til igen. SERVERING Sæt brødet i den varme ovn og lun det i 10-12 minutter, eller til skorpen er sprød. Lad brødet køle lidt af. Pil salatbladene fra hinanden. Anret dem på et fad og fyld dem med rejesalat. Pynt med asparges, dild og citronbåde og servér straks med lunt Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn og evt. smør.