Ingredienser Dressing 1 1/2 dl. creme fraiche 2 spsk. mayonnaise 1 tsk. dijonsennep 1 spsk. god karry 1 tsk. stødt gurkemeje salt Fyld 400 g marinerede sildefileter Topping & brød 1 rødløg isvand 2 æg 1 æble Evt. timian Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn evt. fedt og salt DRESSING Rør creme fraiche, mayonnaise, dijonsennep, karry og gurkemeje sammen og smag til med salt. Skær sildefileterne i mundrette stykker og vend dem i dressingen. TOPPING Skær løget i tynde skiver og kom det i isvand indtil servering. Kom æggene i kogende vand og kog dem i 6 -7 minutter. Skyl dem i koldt vand og pil dem. Skær æblet i tynde skiver. SERVERING Anret sildene i små skåle, pynt med æg, æbler og evt. timian. Servér sildene med Schulstad Signaturbrød sammen med Restaurant Gilleleje Havn og evt. fedt og salt.