Ingredienser Frokostret 500 g laks på skind (uden ben) 45 g salt 25 g sukker 2 håndfulde groft hakket dild Rævesauce 1 dl brun farin 1 spsk. dijonsennep 2 spsk. hvidvinseddike 2 spsk. smagsneutralolie, fx solsikkeolie 2 spsk. finthakket dild Fennikel salat 1 fennikel saft af 1-2 lime 1 spsk. flydende honning lidt dild Desuden Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem GRAVAD LAKS Tjek laksen for ben Bland salt, sukker og dild og fordel det på laksen. Pak den tæt ind i film og derefter en frysepose, eller læg den i en beholder med låg. Sæt den i køleskabet i mindst 2 dage. RÆVESAUCE Lun farin, sennep og eddike i en kasserolle, til farinen er smeltet. Pisk olie i og rør dressingen med finthakket dild. FENNIKELSALAT Skær fennikel i ultratynde skiver – gerne på et mandolinjern. Kom den i isvand, så bliver den helt sprød. Rør limesaft med honning og vend afdryppet fennikel med dressingen og lidt plukket dild. SERVERING Børst evt. overskydende sukker og salt af laksen og skær den helt tyndt. Anret den med lidt dild og servér med rævesauce og Schulstad Signaturbrød sammen med Sol over Gudhjem. TIP Husk at laksen skal laves mindst 2 dage og max 3 dage før brug. Orker du det ikke, men er vild med tilbehøret, kan du bruge en god røget laks i tynde skiver.