Crispy Rye Bowl med varmrøget laks, avocado og honning-balsamico

2 portioner

Denne Crispy Rye Bowl er det perfekte miks af knas, cremethed og friskhed – en farverig og mættende salat, der både forkæler smagsløgene og maven.

2 portioner

Denne Crispy Rye Bowl er det perfekte miks af knas, cremethed og friskhed – en farverig og mættende salat, der både forkæler smagsløgene og maven.

Ingredienser

Crispy rye

  • 2 skiver Schulstad Det Gode Solsikkerugbrød (gerne lidt tørt)
  • Olivenolie
  • Flagesalt

Salatfyld

  • 100 g varmrøget laks, plukket i mindre stykker
  • 1 avocado, i skiver
  • 100 g optøede ærter
  • 40 g feta, smuldret
  • 2 håndfulde salatmix eller babyspinat

Honning-balsamico dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvid balsamico
  • 1 tsk. honning
  • 1 tsk. dijonsennep
  • salt og peber

Sådan gør du