Blåbærmuffins med crumble

 Brug overskydende boller til at lave en lækker crumble til blåbærmuffins og samtidig reducere madspild.

 Brug overskydende boller til at lave en lækker crumble til blåbærmuffins og samtidig reducere madspild.

Ingredienser

  • 500 g hvedemel
  • 5 tsk. bagepulver
  • 1⁄2 tsk. salt
  • 2 æg
  • 340 g sukker
  • 140 g smør, usaltet og smeltet
  • 3 3⁄4 dl mælk
  • 1 citronsaft, fintrevet
  • 1 æble, uskrællet, udkernet og skåret i terninger på 1 cm
  • 150 g blåbær

Crumble

  • 150 g daggamle boller, malet til mel
  • 50 g  sukker
  • 150 g smør, usaltet smør, køleskabskoldt og skåret i små terninger