Sprødt rugbrød med røget laks og dildcreme

4 styk

Det milde Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem passer virkelig godt til laks. Her med en blød dildcreme, der er endnu bedre, hvis du rister brødet let.

4 styk

Det milde Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem passer virkelig godt til laks. Her med en blød dildcreme, der er endnu bedre, hvis du rister brødet let.

Ingredienser

Dildcreme

  • 200 g cremefraiche 38%

  • 125 g ricotta

  • 2 tsk. dijonsennep

  • 2 spsk. fint hakket dild

  • Salt og peber

Sprødt brød

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Sol over Gudhjem

  • 2-3 spsk. olivenolie

Servering

  • 4 håndfulde blandet salat

  • 1 håndfuld plukket dild

  • 400 g røget laks i tynde skiver

  • 2 avocado, i skiver

  • Dild og citron til servering

 

Dildcreme
Sprødt brød
Servering
TIP