Sprød Rødspætte med urtetatar-sauce

4 styk

Rugbrød med sprød fiskefilet er bare noget af det skønneste.

Du kan naturligvis toppe med remoulade – men denne let krydrede tatarsauce er nu noget helt særligt.

4 styk

Rugbrød med sprød fiskefilet er bare noget af det skønneste.

Du kan naturligvis toppe med remoulade – men denne let krydrede tatarsauce er nu noget helt særligt.

Ingredienser

Tatarsauce

  • 200 g creme fraiche 38%
  • 3 spsk. kapers
  • 2 spsk. hakket purløg
  • 1 bakke karse
  • 6 dråber tabasco
  • salt

Fiskefileter 

  • 4 flotte rødspættefileter
  • 2 dl hvedemel
  • 2 æg
  • 3 dl rasp, gerne pankorasp
  • olie til stegning
  • flagesalt
  • lidt kapers til anretning

Brød og Servering

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn
  • evt. smør
  • 4 håndfuld blandede salater
  • 1 bakke karse 
  • lidt kapers til anretning 

Tatarsauce
TIP
Fiskefileter
Brød og servering