Laksecreme med krydderurter

4-6 PERSONER

Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn har en god fyldig smag. Rugbrødet er bagt med poppede durumkerner, der giver et særligt godt bid og passer godt til laksecremen. Nyd disse rugbrødshapsere som en forret eller en lille snack. 

4-6 PERSONER

Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn har en god fyldig smag. Rugbrødet er bagt med poppede durumkerner, der giver et særligt godt bid og passer godt til laksecremen. Nyd disse rugbrødshapsere som en forret eller en lille snack. 

Ingredienser

Laksecreme

  • 400 g varmrøget laks

  • 300 g creme fraiche 38%

  • Salt & peber

  • 1 nip sukker

Vinaigrette

  • 1 spsk. finthakket skalotteløg

  • 3 spsk. hvidvinseddike

  • 2 spsk. olivenolie

  • 2 spsk. granatæblekerner

Servering

  • 4-6 skiver Schulstad Signaturbrød sammen med Restaurent Gilleleje Havn

  • 1 håndfuld blandede salater

  • 1 håndfuld dild

Laksecreme
Vinaigrette
Servering
Tip