Kryddersild med pisket creme fraiche og peberrod

4 styk

Den krydrede sild og den pebrede creme er et perfekt match med det lækre, grove og salte Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn. Den passer perfekt til påskefrokosten, som en skøn og nem mad i solen, eller til den simpel aftensmad.

4 styk

Den krydrede sild og den pebrede creme er et perfekt match med det lækre, grove og salte Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn. Den passer perfekt til påskefrokosten, som en skøn og nem mad i solen, eller til den simpel aftensmad.

Ingredienser

  • 200 g creme fraiche 38%

  • Salt

  • 1-2 spsk. fint revet peberrod

  • 1 nip sukker

  • 4-8 flotte kryddersild,

  • fx fra Christiansøpigens Sild

  • 4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

  • Lidt salat

  • Lidt plukket brøndkarse

  • Lidt kapersbær

  • Revet peberrod

Anretning