"Fisken"

4 PERSONER

Prøv opskriften på en lækker rugbrødsmad med hvid fisk. 

4 PERSONER

Prøv opskriften på en lækker rugbrødsmad med hvid fisk. 

Ingredienser

4 skiver Schulstad Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn

Fisk 

  • 300 g hvid fisk i sæson
  • Panko rasp eller almindelig rasp
  • 1-2 æg
  • Mel
  • MælK
  • 150 g smør

Ærtepuré

  • 2 dl frosne ærter
  • 1/2 spsk. rygeost
  • 1 spsk. cremefraiche

Tatarsauce 

  • 4-5 små cornichoner
  • 1/4 skalotteløg
  • 1 tsk. kapers
  • 2-3 stængler persille
  • 1/2-1 dl mayonnaise

(Se opskrift ved “Fuglen”)

Tørret tomat

  • 1-2 store tomater

Pynt 

  • Urter
  • 1 citron
  • salt og peber
  • smør til brødet

Fisk
Ærtepure
Tatarsauce
Tørret tomat
Anretning