Nyt Signaturbrød, Sol over Gudhjem

Bagt med koldpresset rapsolie fra Bornholm

Vores nye Signaturbrød, Sol over Gudhjem, er som det første rugbrød i Danmark, bagt med koldpresset rapsolie fra Bornholm. Det giver brødet sin egen skønne, karakteristiske smag og gør det nye Signaturbrød ekstra saftigt og lækkert.

Hvert brød sin egen smag

Med det nye Signaturbrød har Schulstad nu udviklet tre forskellige brød. Brødene er bagt med dansk rugmel og har hver sin egen gode smag fra helt særlige ingredienser. Signaturbrødet Sol Over Gudhjem er bagt med koldpresset rapsolie fra Bornholm, mens Signaturbrødet Restaurant Gilleleje Havn er fyldt med puffede durumkerner, og Signaturbrødet Bryghuset Møn er bagt med maltede rugkerner.

Pionererne bag Sol over Gudhjem

Det nye signaturbrød er skabt i samarbejde med brødrene Mikkel & Mads Marschall, der står bag Danmarks største kokkekonkurrence, ’Sol over Gudhjem’. Hvert år dyster Danmarks bedste kokke med lokale ingredienser på havnen i Gudhjem på Bornholm. Mikkel er uddannet kok og har arbejdet på Kadeau, formel B, Søllerød Kro og deltaget i mange kokkekonkurrencer. Mads har tidligere været generelsekretær i det danske Bocuse d’Or-akademi, det uofficielle verdensmesterskab i kokkekunst.

Bagt med koldpresset rapsolie fra Bornholm