Signaturbrød - Bryghuset Møn
700 gram
Med kornet som base, for både øl og brød, har vi sammen med Bryghuset Møn skabt dette Signaturbrød med maltede rugkernet og smagsnoter af kirsebær og lakrids. Et mørkt brød med en fyldig smag, bagt med dansk rugmel og Schulstads egen rugsurdej. Brødet er en hyldest til det lokale og den pionerånd, der har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. Der er ikke alkohol i brødet. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
Vand, sigtet RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 10% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, hørfrø, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, BYGMALTMEL, sirup, eddike, gær, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), HVEDEMEL, rapsolie.Allergener
Indeholder
- Byg
- Glutenholdigt korn
- Rug
- Hvede
Kan indeholde spor af
- Indeholder ikke deklarationspligtige allergener
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C) i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Klar til brug
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Manufacturer | Danmark |
7 | |
GTIN | 15701205009295 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 212 kcal |
Energi, kJ | 896 kJ |
Fedt | 2.1 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.3 g |
Kulhydrater | 39 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 3.8 g |
Kostfibre | 7.1 g |
Protein | 5.2 g |
Salt | 1.6 g |
NutrientSodium | 648 mg |