Art nr26395

Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn

700 gram

Med kornet som base, for både øl og brød, har vi sammen med Bryghuset Møn skabt dette Signaturbrød med maltede rugkernet og smagsnoter af kirsebær og lakrids. Et mørkt brød med en fyldig smag, bagt med dansk rugmel og Schulstads egen rugsurdej. Brødet er en hyldest til det lokale og den pionerånd, der har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. Der er ikke alkohol i brødet. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

Vand, siget RUGMEL, RUGKERNER 13%, rugsurdej 9% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), FULDKORNSRUGMEL 8%, BYGMALTEKSTRAKT, maltede RUGKERNER 5%, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), hørfrø 2%, koncentreret kirsebærjuice 2%, salt tilsat jod, gær, sirup, eddike, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur), rapsolie, lakridspulver, BYGMALTMEL, HVEDEMEL.

Allergener

Indeholder
  • Glutenholdigt korn

Storage handling

Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C) i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.

Klar til brug

Manufacturer Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 212 kcal
Energi, kJ 893 kJ
Fedt 2.3 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.3 g
Kulhydrater 39 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 4 g
Kostfibre 7.1 g
Protein 5.2 g
Salt 1.6 g
26395_Signaturbrød-Bryghuset-Møn
Ideel til
Breakfast Lunch Dinner