Art nr25108
Levebrød Fuldkornsboller
470 gram
Levebrød er god energi til dig, der ønsker en sund og aktiv livstil. Levebrød Fuldkornsboller er bagt med rug- og havrekerner, samt hørfrø og Schulstads egen rugsurdej, og så er de fyldt med fibre og fuldkorn. Bollerne er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Bollerne indeholder 39 gram fuldkorn pr. 100 gram. De er velegnet til vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
FULDKORNSHVEDEMEL 32%, vand, HVEDEMEL, rugsurdej 5,5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 2,8%, surdejskultur), HVEDEGLUTEN, RUGKERNER 3,2%, sukker, cikoriefibre, gær, HAVREKERNER 1,6%, hørfrø 1,6%, salt tilsat jod, eddike, sigtet RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300), BYGMALTMEL. Kan indeholde spor af mælk. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 39 gram fuldkorn pr. 100 gram.Allergener
Indeholder
- Havre
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mælk
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys
Klar til brug
Oprindelsesland | Danmark |
---|---|
Manufacturer | Danmark |
6 | |
GTIN | 15701205005327 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 235 kcal |
Energi, kJ | 993 kJ |
Fedt | 2.3 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.8 g |
Kulhydrater | 40 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 5 g |
Kostfibre | 7.6 g |
Protein | 9.8 g |
Salt | 1 g |

Ideel til
Morgenmad
Frokost
Aftensmad