Art nr25108

Levebrød Fuldkornsboller

79 gram

Levebrød er god energi til dig, der ønsker en sund og aktiv livstil. Levebrød Fuldkornsboller er bagt med rug- og havrekerner, samt hørfrø og Schulstads egen rugsurdej, og så er de fyldt med fibre og fuldkorn. Bollerne er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Bollerne indeholder 40 gram fuldkorn pr. 100 gram. De er velegnet til vegetarer.  På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

INGREDIENSER:FULDKORNSHVEDEMEL 32%, vand, HVEDEMEL, rugsurdej 5% (vand, FULDKORNSRUGMEL 3%, surdejskultur), HVEDEGLUTEN, RUGKERNER 3%, sukker, gær, HAVREKERNER 1,5%, hørfrø 1,5%, cikoriefibre, salt tilsat jod, hvedefiber, eddike, sigtet RUGMEL, emulgator (vegetabilsk E471 og E472e), HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300). Kan indeholde spor af mælk. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 40 gram fuldkorn pr. 100 gram.

Allergener

Indeholder
  • Havre
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Storage handling

Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys

Klar til brug

Fortoldningskodeks 19059070
Manufacturer Danmark
GTIN 05701205005320

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 241 kcal
Energi, kJ 1017 kJ
Fedt 2.4 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.8 g
Kulhydrater 41 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 5 g
Kostfibre 7.7 g
Protein 10 g
Salt 0.98 g
25108_Leverbrød_Fuldkornsboller
keyholelogo foodkorns Bagt i Danmark – Dansk Mølle_RGB'
Ideel til
Morgenmad Frokost Aftensmad