Ingredienser RØDBEDER 2 spsk. rødvinseddike 1 spsk. sukker 2-3 rødbeder (fx bolsjebede) Isvand MAYONNAISE 100 g mayonnaise 1 spsk. fintrevet peberrod Salt og peber RUGBRØD 4 skiver Schulstad Signaturbrød sammen med Bryghuset Møn 1 fed hvidløg TARTAR 3-4 stilke estragon Evt. lidt kørvel 1 lille bundt purløg 600 g tatar af høvlet eller hakket inderlår Salt og peber RØDBEDER Rør eddike og sukker til sukkeret er opløst. Skræl rødbederne og skær dem i helt tynde skiver. Kom dem i isvand indtil brug. MAYONNAISE Rør mayonnaise med peberrod og smag til med salt og peber. RUGBRØD Ristørugbrødet og gnid det med lidt hvidløg. TARTAR Pluk estragon og evt. kørvel groft. Snit purløg groft. Afdryp rødbederne grundigt og vend dem med eddikelagen. Fordel tataren på det ristede rugbrød. Top med klatter af mayonnaise. Pynt med rødbede og krydderurter. Krydr med salt og peber og servér straks. TIP Du kan komme en rå æggeblomme på hver mad, hvis du har lyst.