Nyhed 5-Fibre brød

Vores nye 5-Fibre brød holder maven i naturlig balance*

5-Fibre fra Levebrød+ er en helt ny type brød, der har et særligt højt indhold af fibre. Med fibre fra 5 forskellige naturlige kilder holder de maven i naturlig balance*. Det er vigtigt for både vores sundhed og velvære. 5-Fibre findes som rugbrød (11g fibre per 100g) og boller (12g fibre per 100g), så du kan få 5 fibre på 5 minutter lige fra morgenstunden eller som en naturlig del af frokosten.

*Cikorieinulin bidrager til normal tarmfunktion via hyppigere afføring

Balance i krop og sind

For at hjælpe dig med at få en naturlige balance i hverdagen, har vi lanceret ni yoga-sessioner i samarbejde med Simon Krohn. Hver session er kun 5 minutter, og er en let måde at holde både krop og sind i balance, også i en travl hverdag. Besøg vores side med Simon Krohn for at modtage din gratis yoga-instruktion.

5 naturlige kilder til fibre

Vidste du, at 59% af danskerne har problemer med maven*? Du kan holde maven i naturlig balance** med vores nye 5-Fibre brød, da de er bagt med fibre fra 5 naturlige kilder til fibre: æble, solbær, chiafrø, cikorierod – og selvfølgelig korn. De mange naturlige ingredienser giver en god smag, hvor sødme og syrlighed fra frugt og bær komplimenteres af et godt bid fra chiafrøene.

Brødene har et særligt højt indhold af fibre, og så er de både Nøglehuls- og Fuldkornsmærket.

*Kilde: ALT.dk https://www.alt.dk/sundhed/ondt-i-maven **Cikorieinulin bidrager til normal tarmfunktion via hyppigere afføring

En mave i naturlig balance

Med 5 forskellige kilder til fibre har brødene en stor fiberdiversitet, som holder maven i naturlig balance*. Hjernen og maven taler sammen, og derfor er balancen i vores mave afgørende for resten af kroppen.

Planter (bær, frugt, korn og grøntsager) bidrager med fibre på forskellig vis, hvilket giver maven et mix af fibrene at arbejde med. Dette er med til at holde maven i balance og bidrager til generel velvære.

*Cikorieinulin bidrager til normal tarmfunktion via hyppigere afføring

Vi bager mange forskellige Levebrød