Skovmand Rugbrød
1000 gram
I snart 40 år har Schulstad bagt Skovmand, som er et klassisk rugbrød bagt på vores egen rugsurdej, dansk rugmel, rugkerner og malt. Brødet har en syrlig smag fra surdejen, hvor malten supplerer med en fin afrundet balance. Det er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Rugbrødet indeholder 52 gram fuldkorn pr. 100 gram. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
INGREDIENSER: Rugsurdej 40% (vand, FULDKORNSRUGMEL 21%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 19%, vand, FULDKORNSRUGMEL 11%, sigtet RUGMEL, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), BYGMALTEKSTRAKT, gær, salt tilsat jod, eddike, rapsolie, RUGFLAGER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur). Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 52 gram fuldkorn pr. 100 gram. En skive indeholder ca. 24 gram fuldkorn.Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Klar til brug
Manufacturer | Danmark |
---|---|
7 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 205 kcal |
Energi, kJ | 863 kJ |
Fedt | 1.7 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.2 g |
Kulhydrater | 37 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 2 g |
Kostfibre | 9.5 g |
Protein | 5.6 g |
Salt | 1.2 g |
