Art nr25265

Skovmand 1000 g

1000 gram

I snart 40 år har Schulstad bagt Skovmand, som er et klassisk rugbrød bagt på vores egen rugsurdej, dansk rugmel, rugkerner og malt. Brødet har en syrlig smag fra surdejen, hvor malten supplerer med en fin afrundet balance. Det er nøglehuls- og fuldkornsmærket. Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Rugbrødet indeholder 51 gram fuldkorn pr. 100 gram. Det er velegnet til veganere og vegetarer.  På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

INGREDIENSER: Rugsurdej 40% (vand, FULDKORNSRUGMEL 21%, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 19%, vand, FULDKORNSRUGMEL 11%, sigtet RUGMEL, RUGBRØDSRASP (ingredienser som i dette brød), BYGMALTEKSTRAKT, gær, salt tilsat jod, eddike, rapsolie, RUGFLAGER 0,5%, BYGMALTMEL, HVEDEMEL, tørret rugsurdej (FULDKORNSRUGMEL, surdejskultur). Fødevarestyrelsen anbefaler mindst 75 gram fuldkorn om dagen som en del af en varieret kost. Produktet indeholder 52 gram fuldkorn pr. 100 gram. En skive indeholder ca. 24 gram fuldkorn.

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn

Storage handling

Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.

Klar til brug

Manufacturer Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 205 kcal
Energi, kJ 863 kJ
Fedt 1.7 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.2 g
Kulhydrater 37 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 2 g
Kostfibre 9.5 g
Protein 5.6 g
Salt 1.2 g
25265_Skovmandsbrød_1000g
key-hole foodkorns
Ideel til
Breakfast Lunch Dinner