Art nr218109

Signatur Gilleleje Havn Ølandshvede

550 gram

Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn Ølandshvede - beskrivelse til GS1 Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn endnu engang udviklet et Signaturbrød. Denne gang bagt med ølandshvede, Schulstads egen rugsurdej og mange kerner, som giver et smagfuldt brød, som du kan nyde til maden. Hvis du ønsker sprød skorpe, lun da brødet 10-12 min. ved 200o varmluft i ovnen. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.

Ingredienser

INGREDIENSER: HVEDEMEL 31 %, vand, ØLANDSHVEDEMEL 10%, rugsurdej 4% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 4%, hørfrø 4 %, solsikkekerner 4%, poppede durumkerner (HVEDE) 3,5 %, æblepuré 3,5 %, gær, rapsolie, salt tilsat jod, HVEDEGLUTEN, majseflager 1%, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, kardemomme 0,03%, kommen 0,03%, sigtet RUGMEL, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Indeholder
  • Byg
  • Rug
  • Hvede
  • Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
  • Mælk

Storage handling

Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.

Klar til brug

Manufacturer Danmark

Næringsindhold

pr. 100g
Energi, kcal 253 kcal
Energi, kJ 1066 kJ
Fedt 6.2 g
Fedt - heraf mættede fedtsyrer 0.7 g
Kulhydrater 38 g
Kulhydrater - heraf sukkerarter 5 g
Kostfibre 5.1 g
Protein 8.8 g
Salt 1.4 g
218109_Signaturbrød_Ølandshvede
Ideel til
Lunch Breakfast In between meals