Signatur Gilleleje Havn Ølandshvede
550 gram
Signaturbrød Restaurant Gilleleje Havn Ølandshvede - beskrivelse til GS1 Med den gode smag i centrum har vi i samarbejde med Restaurant Gilleleje Havn endnu engang udviklet et Signaturbrød. Denne gang bagt med ølandshvede, Schulstads egen rugsurdej og mange kerner, som giver et smagfuldt brød, som du kan nyde til maden. Hvis du ønsker sprød skorpe, lun da brødet 10-12 min. ved 200o varmluft i ovnen. Brødet er en hyldest til det lokale, til pionerånden, som har kendetegnet Schulstad siden pioneren Viggo Schulstad bagte sit første rugbrød i 1880. Det er velegnet til veganere og vegetarer. På vores bagerier i Danmark bager vi hver dag brød af højeste kvalitet og kun med naturens bedste råvarer. Vi bager altid med dansk rugmel og altid uden konserveringsmidler og stråforkortere. Fordi naturlighed er kernen i vores brød.
Ingredienser
INGREDIENSER: HVEDEMEL 31 %, vand, ØLANDSHVEDEMEL 10%, rugsurdej 4% (vand, FULDKORNSRUGMEL, BYGMALTMEL, surdejskultur), RUGKERNER 4%, hørfrø 4 %, solsikkekerner 4%, poppede durumkerner (HVEDE) 3,5 %, æblepuré 3,5 %, gær, rapsolie, salt tilsat jod, HVEDEGLUTEN, majseflager 1%, BYGMALTEKSTRAKT, eddike, kardemomme 0,03%, kommen 0,03%, sigtet RUGMEL, HVEDEMALTMEL, melbehandlingsmiddel (E300).Allergener
Indeholder
- Byg
- Rug
- Hvede
- Glutenholdigt korn
Kan indeholde spor af
- Mælk
Storage handling
Tørt, ved stuetemperatur (20-25°C), i tætlukket emballage og beskyttet mod direkte sollys.
Klar til brug
Manufacturer | Danmark |
---|---|
1 |
Næringsindhold
pr. 100g | |
---|---|
Energi, kcal | 253 kcal |
Energi, kJ | 1066 kJ |
Fedt | 6.2 g |
Fedt - heraf mættede fedtsyrer | 0.7 g |
Kulhydrater | 38 g |
Kulhydrater - heraf sukkerarter | 5 g |
Kostfibre | 5.1 g |
Protein | 8.8 g |
Salt | 1.4 g |
