"Fisken"

4 PERSONER

4 PERSONER

Ingredienser

4 skiver Schulstad
Signaturbrød sammen med
Restaurant Gilleleje Havn

FISK

  • 300 g hvid fisk i sæson
  • Panko rasp eller
    almindelig rasp
  • 1-2 æg
  • Mel
  • MælK
  • 150 g smør

ÆRTEPURÉ

  • 2 dl frosne ærter
  • 1/2 spsk. rygeost
  • 1 spsk. cremefraiche

TARTARSAUCE

  • 4-5 små cornichoner
  • 1/4 skalotteløg
  • 1 tsk. kapers
  • 2-3 stængler persille
  • 1/2-1 dl mayonnaise
    (Se opskrift ved “Fuglen”)

TØRRET TOMAT

  • 1-2 store tomater

 

Urter til pynt

1 citron

Salt og peber

Smør til brødet

FISK
ÆRTEPURE
TATARSAUCE
TØRRET TOMAT
ANRETNING