Fra jord til bord

Vi kender kornets vej fra jord til bord

Hos Schulstad følger vi kornet hele vejen fra marken til møllen og over i det færdige brød. Vi tager ansvar for hele produktionskæden, så vi kan garantere det mest smagfulde og naturlige brød. Både kvaliteten og naturligheden kontrolleres flere gange undervejs, så vi er helt sikre på, at det endelige brød lever op til vores krav.

Vores landmænd lever op til høje standarder

Vi samarbejder tæt med vores landmænd for at kunne garantere, at kornet lever op til vores høje standarder. De fleste af vores ikke-økologiske landmænd dyrker Natur+ korn, som betyder, at de dyrker korn uden brug af stråforkortere, glyphosat og spildevandsslam. Vores økologiske landmænd lever derudover også op til en lang række specifikke økologiske krav udover, at de naturligvis dyrker korn uden brug af stråforkortere.

 

 

 

Kornet kontrolleres på vores egen danske mølle

Alt mel bliver malet på vores egen mølle i Vejle. Her blander vi korn fra forskellige landmænd for at sikre den helt rigtige kvalitet, der gør melet særligt godt at bage med. Vi kvalitetskontrollerer flere gange undervejs, så vi altid kan garantere, at råvarerne lever op til vores høje krav. Det giver brød af den bedste kvalitet, der smager og ser ens ud hver eneste gang.

 

 

 

 

 

Bageriernes strikse krav sikrer friskt og naturligt brød

Alt vores brød bliver bagt på vores egne bagerier i Pandrup og Avedøre. Vi bager kun friskt og naturligt brød, og der gælder strikse krav, lige fra råvarerne kommer ind i bagerierne, til det sendes ud til butikkerne. Den gode hygiejne på vores bagerier giver brødet en naturlig lang holdbarhed helt uden konserveringsmidler.